Kısaca

BİRİNE: Karşılaştırmanız yanlıştır, M. Kemal ve İsmet Paşalar zamanında hiçbir demokratik seçim yapılmamıştır. TÜRKİYEDE aydın var mı?.. Kişi sadece üniversite tahsili...

BİRİNE: Karşılaştırmanız yanlıştır, M. Kemal ve İsmet Paşalar zamanında hiçbir demokratik seçim yapılmamıştır.

TÜRKİYEDE aydın var mı?.. Kişi sadece üniversite tahsili yapmakla, şöyle böyle okuryazar olmakla aydın olmaz. Şu seksen milyonluk ülkede sekiz gerçek aydın bulamazsınız. Yarı veya sahte aydınların sayısı ise bir milyondan az değildir.

SEN kendini aydın mı sanıyorsun?.. Hâşâ!.. Bendeniz okuryazar bir vatandaşım, o kadar.

BİZDE halk var mıdır? Elbette vardır ama halktan önce halklar vardır.

TÜRKİYE, niçin Ortadoğu’nun Japonya’sı olamadı? Bu soruyu bana değil Kemalistlere sorunuz, bakalım cevap verebilecekler mi?

SENİN ana kimliğin nedir?.. Müslüman olmaktır.

MÜSLÜMANLIKTAN sonra?.. Türkiyeliyim.

TÜRKLÜĞÜNÜ inkar mı ediyorsun?.. Kesinlikle inkar etmem ama Türkiyeliyim demeyi uygun görürüm.

DÖNMELER İslam ile ve Müslümanlarla barışır ve birlikte barış içinde yaşarlar mı?.. Barışacaklarını hiç sanmam, savaşmaya devam edeceklerdir.

TÜRKİYE’DE vasıflı insan unsuru var mıdır?.. Vardır ama hem yetersizdir, hem de etkileri çok azdır.

İKTİDARDA İslamcılar var ama müstehcen yayınlarla mücadele etmiyorlar… Ceza Kanununda müstehcen yayınları suç gören ve cezalandıran maddeler olmasına rağmen, bu konuda sessiz ve pasif kalmaları çok düşündürücüdür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar