Hangi Gerçek?

BU memlekette ve insanlık âleminde birbiriyle uyuşmayan ve bağdaşmayan ne çok gerçek var. Bunların biri asıl gerçek ama hangisi olduğunda ittifak yok. Ben doğru, asıl, hakikî gerçeğin İslam olduğuna...

BU memlekette ve insanlık âleminde birbiriyle uyuşmayan ve bağdaşmayan ne çok gerçek var. Bunların biri asıl gerçek ama hangisi olduğunda ittifak yok. Ben doğru, asıl, hakikî gerçeğin İslam olduğuna inanıyorum. Bu konuda çok güçlü delillerim var. Herkese laf anlatmak mümkün değil, dinlemezler.
**

Hangi İslam?.. Gerçek İslam… Kur’ana, Sünnete uygun İslam… Fırka-i NâciyeEhl-i Sünnet ve Cemaat İslamı…
**

Maksat bir amma rivayat muhtelif… Gerçek İslamı bulmak, bilmek, anlamak, öğrenmek konusunda en iyi yol, gerçek din alimlerine, kâmil mürşidlere tâbi olmaktır.
**

İslam’ı Müslüman arivistlerden (ikbal avcılarından), din sömürücüsü haşarat ve eşkıyadan öğrenenler yanılmaya mahkumdur.
**

Din ticareti, mukaddesat bezirganlığı yapanlar İslamı anlayamazlar ve anlatamazlar.
**

Türkiyenin kurtuluşu İslamı doğru olarak bilmek ve hayata doğru olarak uygulamakla mümkün olur. Başka kurtuluş yolları çıkmaz sokaktır.
**

İslam şemsiyesinin altında, ehl-i zimmet gayr-i müslimler de barış, adalet, huzur; can mal ırz nesep emniyeti içinde yaşayabilir.
**

Teröristlerin, neo-haricîlerin, kırıcı dökücü aktivistlerinİslamı gerçek İslam değildir.
**

İnsan fıtratına ve dünyanın yapısına uymayan bütün gerçekler, bütün dinler, bütün ideolojiler, bütün felsefî sistemler bâtıldır.
**

İslamın bir dünya nizamı olduğunu kabul etmeyenler, din sadece bir vicdan işidir diyenler sapıktır. (Onlar dindar Müslümanlara gerici, çağdışı diyorlar da, biz onlara niçin sapık diyemeyecekmişiz?)
**

Her Müslüman anne baba çocuklarını İslam dininin öğretilerine göre, onları iyi Müslümanlar ve iyi insanlar olarak yetiştirmekle yükümlüdür. Bu vazifelerini yapmazlarsa çocuklarına ve Ümmet’e hıyanet etmiş olurlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.783 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 725 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar