Hakkı Yoktur

HİÇ kimsenin, masaj bir terapidir, tedavi şeklidir, ben masaj salonu açacağım, sonra bu masaj salonunu fuhuşhaneye, geneleve çevireceğim deme ve bunu yapma hakkına sahip değildir. * Hiçbir kadının fuhuş yapma...

HİÇ kimsenin, masaj bir terapidir, tedavi şeklidir, ben masaj salonu açacağım, sonra bu masaj salonunu fuhuşhaneye, geneleve çevireceğim deme ve bunu yapma hakkına sahip değildir.

* Hiçbir kadının fuhuş yapma hakkı yoktur.

* Hiç kimsenin, doğrudan veya dolaylı olarak p…. yapmaya hakkı yoktur.

* Devletin, imza koymuş olduğu uluslararası sözleşmelere aykırı olarak resmî vesikalı yasal seks köleliği evleri açılmasına ruhsat vermeye hakkı yoktur.

* Hiçbir kötü politikacının yalan söylemeye, fitne fesat çıkartmaya, halkı aldatmaya hakkı yoktur.

* Hiç kimsenin eşek, evcil domuz, yaban domuzu etini, ölü hayvan leşini Müslüman halka helâl dana eti diye yedirmeye hakkı yoktur.

* Hiçbir doktorun veya hastahanenin, ilaç fabrikaları zengin olsun maksadıyla, hastalara lüzumsuz yere ilaç tükettirmeye hakkı yoktur.

* Yine hiçbir doktorun ve hastahanenin, hiç lüzumu olmadığı halde gelen herkesi MR cihazına sokmaya, lüzumsuz yere tahlil yaptırmaya hakkı yoktur.

* Hiçbir gazetenin ve tv’nin müstehcen yayın yaparak bir takım vatandaşları şehvetten kudurtup, tâciz ve tecavüzlere sebep olmaya hakkı yoktur.

* Hiçbir dönercinin, nefis olmayan, sıradan bir döner olan dönerini “nefis döner” diye reklam etmeye, satmaya, yiyenleri aldatmaya hakkı yoktur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.783 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.390 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 725 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar