Gerçek İslam ve Terör

DOĞUNUN en uç, en sarp, en dağlık, ulaşılması en zor sınır bölgesinde önce özerklik, sonra bağımsızlık ilan etmek, burada kurulacak idareye uluslararası platformda meşruiyet kazandırmak istiyorlar....

DOĞUNUN en uç, en sarp, en dağlık, ulaşılması en zor sınır bölgesinde önce özerklik, sonra bağımsızlık ilan etmek, burada kurulacak idareye uluslararası platformda meşruiyet kazandırmak istiyorlar. Böylece PKK terörüne ve kalkışmasına yeni bir boyut kazandırmış olacaklar.
Onlara bu fırsatın verilmemesi gerekir.
Türkiye’nin bütünlüğüne taraftar, teröre karşı olan vatandaşlara ağır baskılar yapıyor, onları ya sindirmek yahut kaçırmak istiyorlar.
Yurt çapında Türk-Kürt çatışmaları çıkartmak için şeytanî planlar uyguluyorlar. Bunda başarılı olurlarsa bütünlüğe büyük bir darbe indirmiş olurlar.
Onlara çok büyük fırsatlar verildi, çok zaman kazandırıldı. Silahlandılar, teşkilatlandılar, hazırlandılar, kurslar gördüler, bilendiler.
Savaş sadece silahla yapılmıyor. Propaganda ve medya sahasında da amansız bir savaş var.
Meclis’e de girmişlerdir.
Halk terörün içyüzünü, mahiyetini, künhünü bilmiyor.
1984’ten beri süren terör savaşı, şehit haberleri, ağıtlar, cenazeler ile anlaşılmaz. Terör hareketi ile Zerdüşt dininin alakasını bilen kaç kişi vardır?
PKK teröründe Ermeniliğin, Siyonizm’in, AB’nin, Eretz İsrail’in ne kadar tuzu biberi, tesiri vardır?
Rusya’nın bu konuda tutumu nedir?
PKK ve İslam… Bu konuda ciddî bir araştırma yapılmış, rapor yazılmış mıdır?
PKK ve Nesturîler…
PKK ve Yediziler…
TC’nin muazzam bir bilgi bankası olması ve yukarıda saydığım ve saymadığım konu ve sorulara cevap veren dosyalarla, ciddî araştırmalarla dolu olması gerekmez mi?
Bu bilgilerin bir kısmı gizli olacak, bir kısmı halka açık olacak…
ABD, AB, başka büyük güçlerin yeni Ortadoğu projelerindeki istekleri nelerdir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.783 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 725 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar