Gerçek Bir İslam Devleti Kurulmalı

BİR buçuk milyar nüfusu olan İslam dünyasına birleşmek, tek bir Ümmet olma iznini, hürriyetini, fırsatını, imkânını vermiyorlar. İlle böyle bölünmüş, parçalanmış...

BİR buçuk milyar nüfusu olan İslam dünyasına birleşmek, tek bir Ümmet olma iznini, hürriyetini, fırsatını, imkânını vermiyorlar. İlle böyle bölünmüş, parçalanmış olacaksın ve kalacaksın diyorlar. Bugünkü tefrika ve bölünmüşlük yetmiyormuş gibi BOP gereğince, mevcut ülkeleri daha da bölmek, İslam düşmanlarından satın aldıkları silahlarla ileride birbirleriyle çarpışacak ve çekişecek daha fazla devletçik çıkartmak istiyorlar.

Müslümanların, Ümmet-i Muhammed’in başına râşid, âdil, muktedir, müdebbir, âbid, zâhid zü’l-cenaheyn bir Halife getirip ona biat ve itaat etmesine de izin vermiyorlar.

Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği olabilir ama bir Müslüman devletler Federasyonu veya Konfederasyonu olmasını istemiyorlar.

Irak’a saldırdılar, ülkeyi parçaladılar, Şiîlerle Sünnîleri birbirine düşürdüler, Saddam Hüseyin’e rahmet okuttular.

Suriye’deki iç savaşın senaryosunu onlar yazdı.

Mısır’da serbest seçimler yapılmıştı, onlar bir sene sonra meşru hükümeti devirip yerine darbe rejimi getirdiler.

Libya’yı onlar bu hale getirdi.

Filistin’i onlar Siyonistlere verdi.

Her geçen gün işler karışıyor, üçüncü dünya savaşına yol açacak krizler çıkıyor.

Bazı uzmanlar bu savaşta, insanlığın altı milyarının öleceğini veya ağır şekilde yaralanıp hastalanacağını, geriye bir milyar kişi kalacağını söylüyor.

Terör kendilerine de sıçradı, savaşta onlar da yanıp helak olacak ama yine de Müslümanların en tabiî hakları olan, kendi dinlerine, inançlarına ve medeniyetlerine göre yaşamak hürriyetini kabul etmiyorlar.

Aslında bunu kabul etseler ve gerçekleşmesine yardımcı olsalar hem bütün insanlık, hem de kendileri kurtulup rahat edecek.

Yapılacak iş, eski Osmanlı Devleti ve hilafeti gibi bir Ehl-i Sünnet devleti, bir “Milletler Birliği”  kurmaktır.

Selefî İslam devletini bitirecek tek çare odur.

Batılıların parası, silahı çok ama akılları o nispette değil. Elbette bazı konularda akılları var ama bilgelikleri hemen hemen hiç yok.

Militan, fanatik, holigan İslam düşmanlarının akılları şeytanî akıl.

Onlar İslam’la, Müslümanlarla demografik konuda bile rekabet edemeyeceklerini bir türlü anlayıp idrak edemiyor… İslam dünyası barbarmış… Değildir ama böyle olduğunu farz edelim. Batı Roma İmparatorluğu’nu barbarlar yıkmadı mı?

Kuzey Kore rejimine bile tahammül ediyorlar ama Osmanlı tipi bir İslam devletini düşünmek bile istemiyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar