Devlet’e dilekçe

Sade, basit, âciz, güçsüz, ihtiyar, mütevâzı, zavallı, fikir görüş ve inançlarından dolayı mahkemelerde sürünmüş cezaevlerinde çürümüş mazlum bir vatandaş olarak...

Sade, basit, âciz, güçsüz, ihtiyar, mütevâzı, zavallı, fikir görüş ve inançlarından dolayı mahkemelerde sürünmüş cezaevlerinde çürümüş mazlum bir vatandaş olarak devletimden, aşağıdaki dileklerime kulak vermesini diliyorum:

1. Çağ dışı, ideolojik, birçok konuda iflas etmiş ve genç nesilleri harcayan bitik eğitim sisteminin yerine; gerçekten millî olan, kendi kimliğimize ve kültürümüze hizmet eden, vasıflı Türkiyeliler yetiştiren yüksek bir eğitim sistemi kurulmasını istiyorum.

2. Türkiye’min eskiden olduğu gibi, dünyanın sayılı tahıl ambarlarından biri haline getirilmesini, buğday ithal edilmemesini, aksine üretilen fazla buğdayın ihraç edilmesini istiyorum.

3. Bazı büyük medya organlarındaki müzmin ve aşırı müstehcen yayınlara son verilmesini istiyorum.

4. İstanbul’un büyümesinin, betonlaştırılmasının, nüfus patlamasının derhal durdurulmasını istiyorum.

5. Türkiye’nin, uluslararası şeffaflık ve temizlik notunun, 10 üzerine 4’ten, en az 7’ye çıkartılmasını istiyorum.

6. Başkanlıkların, müdürlüklerin, işlerin, hizmetlerin, memurlukların ehliyetli kimselere verilmesini istiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar