Deprem telgrafı

SIK sık ayak sesleri duyulan depreme hazırlanıyor muyuz?.. İstanbul’da bu konuda ne gibi tedbirler alınıyor… Bir ara on binlerce ceset torbası alınmıştı, onlar çürümüştür sanırım…...

SIK sık ayak sesleri duyulan depreme hazırlanıyor muyuz?.. İstanbul’da bu konuda ne gibi tedbirler alınıyor… Bir ara on binlerce ceset torbası alınmıştı, onlar çürümüştür sanırım… Oturduğunuz bina çürükse, nakl-i hâne etmeyi düşünüyor musunuz?.. Şehirde, depremden sonra, evleri yıkılanların çadır kurabileceği boş mekân kalmadı gibi… 1999 depreminden sonra akıllandık mı?.. Deprem konusunda Japonlar ile aramızda ne gibi farklar var?..

(İkinci yazı)

Zararlı yiyecekler ve İçecekler

/ZARARLARI.ORG/ isminde bir site var. Yiyeceklerin, içeceklerin, bitkisel tıbbî yağların ve sairenin zararlı taraflarını anlatıyor. Arada bir bakmanızı tavsiye ederim. Yenilenler içilenler konusunda dikkat edilmesi gereken bazı hususlar şunlardır:

1. Elenmiş undan yapılan, beyaz, çok beyaz, en beyaz, bembeyaz ekmekler zararlıdır. Bunları devamlı olarak kullanmak uzun vadeli intihar etmek olur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar