Büyük Hıyanetler

İSLAM’a ve Ümmet’e son yıllarda yapılmış en büyük kötülükler, hıyanetler nelerdir? Birincisi: Müslümanların arasındaki kardeşlik (uhuvvet) duygusunu, bağlarını zayıflatmak;...

İSLAM’a ve Ümmet’e son yıllarda yapılmış en büyük kötülükler, hıyanetler nelerdir?

Birincisi: Müslümanların arasındaki kardeşlik (uhuvvet) duygusunu, bağlarını zayıflatmak; büyük sayıda Müslümanı cemaat tarikat holiganı militanı yapmaktır.

İkincisi: Tek bir Ümmet olma şuurunu yok etmek, Müslümanları Ümmet birliğinden mahrum bir sürü cemaate, hizbe, fırkaya, sürüye ayırmaktır.

Üçüncüsü: Kur’an, Sünnet ve Cemaat İslamlığını yıkıp yerine bin parçalı İslamcılıklar ve bid’atler mozaiğini koymaktır.

Dördüncüsü: Fazlurrahmancılıkla İslamın içine boşaltıp, münzel (indirilmiş) din yerine uydurulmuş bir din türetme faaliyetleridir.

Beşincisi: Siyaseti dinin üzerine çıkarmaktır.

Altıncısı: Müslüman yığınları din, ilmihal, ahlak konusunda kasıtlı olarak cahil bırakmaktır.

Yedincisi: Allah katında hak ve makbul din İslamdır kesin hükümlü ayete rağmen, üç hak ibrahimî din vardır sapıklığını çıkartmaktır.

Sekizincisi: Para kazanmak için Şeriata uygun tesettürü bırakıp İslam kadın ve kızlarını Süslüman şeytanî tesettürüne büründürmektir.

Dokuzuncusu: Birtakım ruhbanları erbab haline getirip putlaştırmaktadır.

Onuncusu: Birtakım ehliyetsiz ve icazetsiz kişilerin re’y ve hevaları ile içlerinde bin türlü yanlış yorum bulunan Kur’an meali, tercümesi, tefsiri yapmaları, Kur’an Kur’an diye diye halkı Kur’andan ve Ehl-i Sünnetten uzaklaştırmalarıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar