Bunlar Ne Biçim Müslümandır?

BUNLAR ne biçim Müslümandır ki, Kur’ana Sünnete Şeriata dayanmayan kötü bir düzen ve sistem için iyidir, eskisine göre daha iyidir diyorlar? BUNLAR ne biçim Müslümandır ki, (hürriyet ve imkan olduğu...

BUNLAR ne biçim Müslümandır ki, Kur’ana Sünnete Şeriata dayanmayan kötü bir düzen ve sistem için iyidir, eskisine göre daha iyidir diyorlar?

BUNLAR ne biçim Müslümandır ki, (hürriyet ve imkan olduğu halde) çocuklarını iyi Müslüman ve iyi insan yetiştirmek için gerçek İslam mektepleri açmıyorlar?

BUNLAR ne biçim Müslümandır ki, en akıllı en kabiliyetli en ehliyetli çocuklarının yeterli miktarını dindar subay olarak yetiştirmiyorlar?

BUNLAR ne biçim Müslümandır ki, Ezan-ı Muhammedî okununca, ardında namaz kılınabilecek imamı olan camilere gidip farz namazları cemaatle kılmıyorlar?

BUNLAR ne biçim Müslümandır ki, zekatlarını Kur’ana Sünnete Şeriata ve fıkha uygun şekilde; almayı hakkeden kardeşlerine temlik ederek vermiyorlar.

BUNLAR ne biçim Müslümandır ki, şeytanî sahte tesettür kıyafetleriyle geziyorlar?

BUNLAR ne biçim Müslümandır ki, her türlü azgınlığın ayyuka çıktığı bir ortamda, bin bir zevk u sefa içinde gel keyfim gel sorumsuzca ve vicdansızca bir hayat sürebiliyorlar?

BUNLAR ne biçim Müslümandır ki, kendilerinde Ümmet ve İmamet şuuru yoktur?

BUNLAR ne biçim Müslümandır ki, devlet bedava Osmanlıca kursları açtığı halde gidip bin yıllık İslamî yazımızı öğrenmiyorlar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar