Bitireni Bitirirler

2014 yılının son haftalarında, 2015’in baharında mayısta haziranda ve devamında önemli ve vahim hadiseler olacağını defalarca yazmıştım. O zaman birileri bendenizle alay etmiş, bir şeycik olmaz, abartma, her...

2014 yılının son haftalarında, 2015’in baharında mayısta haziranda ve devamında önemli ve vahim hadiseler olacağını defalarca yazmıştım. O zaman birileri bendenizle alay etmiş, bir şeycik olmaz, abartma, her şey yolunda gidiyor demişlerdi.
Son iki sene içinde, memlekete huzur ve barış gelecek ümidiyle terör çıbanını içten içe işlemesine, cerahat toplamasına göz yumuldu. Şimdi çıban patladı.
Vaktiyle, Suriyede iç savaş başlamadan önce biri “Füzeleri fırlattık mı, üç buçuk saat sonra Şam’dayız” demişti. Zehi gaflet!
Terör konusunda çok gafil avlanıldı.
En büyük hatâ bu savaşın bitebileceğini sanmaktı.
PKK terörünün bir Kürt hareketi olduğunu sanmak ölümcül bir hatâdır.
Abdullah Öcalan’ın “Bu savaşı bitirtmezler, bitireni bitirirler” sözünü levha yapıp asmak gerekir.
PKK terörü işinde öyle muazzam paralar dönmektedir ki, bu savaş bitmez.
Terör iktisadî bir sektör olmuştur.
Terör mafyalaşmıştır.
Birileri, kendisinden akıl aldıkları, dünyanın en ünlü anti-terör uzmanının gizli bir Siyonist olduğunu biliyor mu?
Kriptoları bilmeden PKK terörünü anlamanın imkânı yoktur.
Çarpışmalar, çatışmalar, şehitler, cenazeler, uçaklar, Kandiller… Bunlar terör buzdağının su üzerinde görünen yüzde biridir. Suyun altındaki yüzde doksan dokuz gizli kısmını bilen var mı?
Birileri yıllardan beri terörden sebepleniyor. Az paralar değil, milyarlarca dolar.
Acaba bu güne kadar terör konusunda gizli ödenekten ne kadar sarf edildi?
Bu gidişle, bu kafayla, bu strateji ile bu kör topal demokrasiyle, bu düzen ve sistemle terör bitmez, bu savaş bitmez. Bitirmek isteyeni bitirirler.
(İkinci yazı)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar