2017’de Neler Olacak?

BENDENİZ astrolog mastrolog, kâhin mahin değilim, okur yazar bir gazeteciyim. İlle de astrolog olmak gerekmez, şu yeni 2017 yılında neler olacak acaba, birlikte düşünelim, tahmin edelim. TERÖR: 2017’de artacak mı, eksilecek mi...

BENDENİZ astrolog mastrolog, kâhin mahin değilim, okur yazar bir gazeteciyim. İlle de astrolog olmak gerekmez, şu yeni 2017 yılında neler olacak acaba, birlikte düşünelim, tahmin edelim.

TERÖR: 2017’de artacak mı, eksilecek mi, bitecek mi?.. Siz ne dersiniz bilmem ama bendeniz artacağından, yangının büyüyeceğinden korkuyorum. İnşaallah artmaz.

SAVAŞ: Küçük savaşlar sürüyor, üçüncü dünya savaşının çıkma ihtimali büyük.

İKTİSADÎ KRİZ: Sona erer mi, büyür mü?.. Büyüye büyüye topyekûn bir krize dönüşür mü?

İSLAM DÜNYASI: Parçalanmışlık, bölünmüşlük, bir yığın vahim fitne fesat, tefrika, kardeş kavgası, azgınlıklar… Durum düzelir mi?... Bence bu yıl içinde düzelmez. Mehdi çıktıktan, büyük
savaşlar ve kıyımlar olduktan, yer yerinden oynadıktan sonra İslam dünyası birleşecek ve Altın Çağ başlayacaktır.

ŞEFFAFLIK ve TEMİZLİK: Türkiyenin bu konudaki notu, yüz üzerinden kırk iki. 2017’de bu not yüzde yetmişe çıkar mı acaba? Hiç sanmıyorum.

BEKLENEN BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ: Bu yeni yılda olur mu, olmaz mı, bir şey demem ama yakında olacağına dair alametler var. İnşaallah olmaz. Olursa sadece İstanbul değil, Türkiye temellerinden sarsılır.

AHLAK DURUMU: Sizce ahlakımız düzelir, Türkiye İskandinav ülkeleri, Yeni Zelanda, İsviçre, Japonya gibi olur mu? Benim pek ümidim yok.

OKULLARIMIZ, EĞİTİMİMİZ: Antalya’daki bir lisenin öğrencileri bir öğretmenlerini ve ayrıca bir müdür yardımcısını feci şekilde dövdüler. Şer güçleri, 1968’de Fransa’da olduğu gibi lise gençliğini sokaklara meydanlara dökerek darbe yaptırtmak istiyor. Bendeniz pek tedirgin ve endişeliyim, siz ne diyorsunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 726 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar