Yeşil ve siyah

Büyük takımlara kök söktüren Akhisarspor’un hızla yükselişi, ciddi başarılara imza atması, futbolla ilgili olmayıp uzaktan bakanlarda bile merak uyandırdı. Büyük takımları şampiyonluktan...

Büyük takımlara kök söktüren Akhisarspor’un hızla yükselişi, ciddi başarılara imza atması, futbolla ilgili olmayıp uzaktan bakanlarda bile merak uyandırdı. Büyük takımları şampiyonluktan etmesi dillerde.

Birkaç gün önce Akhisar’daydık. Belediye Başkanı Salih Hızlı, yardımcısı Ömer İşçi ile oturduk, çaylar kahveler eşliğinde sohbet ederken, konu oraya geldi, sorduk.

“Bu işin sırrı nedir?”

“Sır falan yok” dediler.

“Anlaştığımız teknik direktöre işi teslim ediyoruz. Diyoruz ki bütçe bu, takım bu, imkânlar şöyle…

Bir daha da işine hiç karışmıyoruz. O kafasına göre takımı şekillendiriyor, bir çizgi çizip o yolda ilerletiyor. İstikrar çok önemli. Ayrıca biz yöneticiler olarak, takımla ilgili hiçbir açıklama yapmamaya özen gösteriyoruz.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Garson nereye baksın? 23 Nisan 2024 | 157 Okunma Bize lütfen bir avuç toprak bırakmışlar 19 Nisan 2024 | 163 Okunma Vah zavallı İsrail 16 Nisan 2024 | 166 Okunma İyi ki o dönem televizyon yokmuş 12 Nisan 2024 | 87 Okunma Hazırlıklı olsunlar 09 Nisan 2024 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar