Çığırından çıktı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinin istismar edildiğini söyledi.Bölücü terör örgütünün silah bırakması gerektiğini, aksi halde sonucuna katlanacaklarını belirten Erdoğan...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinin istismar edildiğini söyledi.
Bölücü terör örgütünün silah bırakması gerektiğini, aksi halde sonucuna katlanacaklarını belirten Erdoğan, terör örgütlerine arkasını dayayanların da hesap vereceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu iş artık çığırından çıktı" dedi.
*
Pir Sultan Abdal da şöyle söyledi:
“Önüme bir çığır geldi / Bir ucu var şar içinde
Ârifler dükkânın açmış / Ne ararsan var içinde…"

HDP SIRTINI NEREYE DAYAMIŞ?

HDP için 'Sırtını terör örgütüne dayayan parti' denildiğini belirten Yüksekdağ, “Anlamayanlara tekrardan buradan cevap veriyoruz. Biz sırtımızı Rojava'ya, Kobani'ye, IŞİD vahşetine karşı direnen halklara, insanlık mücadelesi yürüten YPG-YPJ'ye dayıyoruz. Bunu söylemekte hiçbir sakınca görmüyoruz. Bakın sırtımızı kime dayadığımızı çok net söylüyoruz ve bundan sonrada sırtımızı buraya dayamaya devam edeceğiz…"
*
Çok değil, 19 Temmuz'da Suruç'ta bombadan birkaç gün önce böyle söyleyen ve Hülagu Han gibi tahammül mülkünü yıkan zat-ı muhteremeye, bir süre öncesinde şair şöyle seslenmiş:

“Mest-i nâzım, kim büyüttü böyle bîpervâ seni

Kim yetiştirdi bu gûnâ serviden bâlâ seni…"

ERKEN SEÇİM OLURSA

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vah zavallı İsrail 16 Nisan 2024 | 166 Okunma İyi ki o dönem televizyon yokmuş 12 Nisan 2024 | 87 Okunma Hazırlıklı olsunlar 09 Nisan 2024 | 256 Okunma Kibir hastalığının kaynağı ve birlik konusu 05 Nisan 2024 | 155 Okunma Bu seçimin kaybedeni yok ama kazanamayanı var 02 Nisan 2024 | 572 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar