Bilişim Vadisinde bir dükkânımız var

Sümmani üstadın “Ben razı değilem hicrana gama / Garip gönlüm haldan hala salan var” sözleriyle başlayan eseri, “Tez ulaşam dost bağında talan var” diye biter. Dost bağında talan olduğu vakit, bizi...

Sümmani üstadın “Ben razı değilem hicrana gama / Garip gönlüm haldan hala salan var” sözleriyle başlayan eseri, “Tez ulaşam dost bağında talan var” diye biter.

Dost bağında talan olduğu vakit, bizi kim tutabilir? Tereddütsüz koşar gideriz. Karabağ’daki gibi. İHA’mızla, SİHA’mızla yola çıkar, üstümüze düşen görevi yerine getiririz.

*

Bütün dünyanın takdirini kazanan savunma sanayii ürünlerimizden bahsederken kısaca İHA-SİHA deyip geçiyoruz ama yüzlerce çeşit ürün var. Her birinin fonksiyonu ayrı. Yakın zamanda yüzlerce ifadesi yetersiz kalacak.

Ülkemizde bu alanda çalışan pek çok firma mevcut. Savunma sanayii fuarlarında ziyaretçilerin başı dönüyor. O kadar çok firma, o kadar çok cihaz üretmiş ki hepsini incelemek değil, önünden geçmek bile zor.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Biz ne çok ürküttük o fincancı katırlarını 26 Temmuz 2024 | 91 Okunma Ele geçen belge 23 Temmuz 2024 | 1.196 Okunma Özgür Bey büyük yanlış içinde 19 Temmuz 2024 | 410 Okunma Unutamayız 16 Temmuz 2024 | 1.793 Okunma O ihanet gecesini unutamayız 15 Temmuz 2024 | 1.263 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar