Ayrışmanın taşları örülüyor

Gençlere bakıp “Bunlar ne gördü ki” demek alışkanlık haline geldi. İnsanlık tarihi boyunca bu yaklaşım baki. Ne var ki bizim de daha çok göreceğimiz var gibi. İki gündür Hürriyet'in birinci...

Gençlere bakıp “Bunlar ne gördü ki” demek alışkanlık haline geldi. İnsanlık tarihi boyunca bu yaklaşım baki. Ne var ki bizim de daha çok göreceğimiz var gibi. İki gündür Hürriyet'in birinci sayfasından verilen Abdullah Gül kitabıyla ilgili olarak, bir gezide beraber bulunduğumuz arkadaşlardan kısa görüşler aldım. Arz ederim.
*
Mehmet Serhat Bıçak: Söz konusu kitabın sadece “çok satanlar” listesine girmesi için öne çıkarılmadığı gayet açık. Yok, tamamen böyle bir dertleri varsa, yapılan PR çalışmasına girişen ekibin kim olduğunu, bu organizasyona ne kadar yatırdıklarını, göze aldıkları riskleri ve kitap ellerinde patlarsa korsana düşüp düşmeyeceğini akledip etmediklerini çok merak ediyorum.
*
Nesrin Çaylı: Cumhurbaşkanımız R. T. Erdoğan ile sabık Cumhurbaşkanı Adbullah Gül arasındaki kardeşlik ruhu ve dava arkadaşlığı kırılma noktasına gelmiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bize lütfen bir avuç toprak bırakmışlar 19 Nisan 2024 | 137 Okunma Vah zavallı İsrail 16 Nisan 2024 | 166 Okunma İyi ki o dönem televizyon yokmuş 12 Nisan 2024 | 87 Okunma Hazırlıklı olsunlar 09 Nisan 2024 | 256 Okunma Kibir hastalığının kaynağı ve birlik konusu 05 Nisan 2024 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar