Mehmetçik

Açıyorsun! Kırılan kalpleri onarıyorsun. Kapanan yolları, tıkanan dehlizleri ve burkulan yürekleri sevginle açıyorsun.Aşıyorsun! Bir zamanlar surları ve kaleleri, dağları ve tepeleri aştın. Nehirleri ve...

Açıyorsun! Kırılan kalpleri onarıyorsun. Kapanan yolları, tıkanan dehlizleri ve burkulan yürekleri sevginle açıyorsun.

Aşıyorsun! Bir zamanlar surları ve kaleleri, dağları ve tepeleri aştın. Nehirleri ve ırmakları geçtin. En ulaşılmaz yerlere ulaştın, aşıyorsun.

Bakıyorsun! Ufka umutla, geleceğe muştuyla, insanlara sevgiyle, çocuklara, yaşlılara, mağdurlara ve mazlumlara merhametle bakıyorsun.

Duruyorsun! Sultan Alparslan gibi, Selahaddin Eyyubî eşi, Ertuğrul Gazi misali ve Fatih Sultan Mehmed örneği küffara karşı dimdik duruyorsun.

Gidiyorsun! Vazife aşkı uğruna, vatan sevdası yoluna, bayrağı dalgalandırmak, ezanı yaymak için dönüp arkana bakmadan gidiyorsun.

Giriyorsun! Geçmişte ihanet odaklarına nasıl hiç göz açtırmadıysan bugün de masum insanlarımıza gadreden hunhar hainlerin inine giriyorsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sanat Her Derde Devadır 02 Eylül 2018 | 3.534 Okunma M. Zeki Akdağ 01 Eylül 2018 | 167 Okunma Sevinç Çokum 29 Ağustos 2018 | 3.568 Okunma Anadolu’daki ilk büyük destanımız 26 Ağustos 2018 | 5.707 Okunma Haldun Taner 25 Ağustos 2018 | 198 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar