Kapalıçarşı Şiirleri Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu tarafından Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi'nin desteğiyle düzenlenen "Şairlerin İzinde Kapalıçarşı Şiirleri Yarışması"nın...

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu tarafından Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi'nin desteğiyle düzenlenen "Şairlerin İzinde Kapalıçarşı Şiirleri Yarışması"nın kazananları belli oldu ve dereceye girenler ödüllerini aldı.

TYB İstanbul Şubesi Başkanı Mahmut Bıyıklı, ödül töreninde yaptığı konuşmada, yarışmaya çok iyi şiirlerin geldiğini ve tercih yapmakta güçlük çektiklerini söyledi. Kapalıçarşı'nın bir önceki yönetim kurulu başkanı Ahmet Kökler de yarışmaya kendi döneminde başladıklarını vurgulayarak, edebi anlamda tarihe not düşecek bir etkinliğe imza attıklarını dile getirdi.

3 KATEGORİDE 9 ÖDÜL

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Cem Özboyacı ise dereceye giren ve girmeyen tüm katılımcıların, adını Kapalıçarşı tarihine yazdığını aktardı.

Yarışmanın “Şairler” kategorisinde "Zamanın Ruhu Kubbelerinde" şiiriyle Mahmut Topbaşlı birinci, "Güvercin Duası" şiiriyle İbrahim Şaşma ikinci, "Kapalıçarşı Terennümleri" şiiriyle Nihat Malkoç da üçüncü oldu.

"Kapalıçarşı İçinde" şiiriyle Ahmet Çınar “Ben de Şiir Yazarım” kategorisinde birincilik ödülüne layık görülürken, "Kapalıçarşı'ya Muhabbet" şiiriyle Zeynep Güler ikincilik, "Kapalıçarşı" şiiriyle Güven Altın da üçüncülük ödülünü aldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sanat Her Derde Devadır 02 Eylül 2018 | 3.534 Okunma M. Zeki Akdağ 01 Eylül 2018 | 166 Okunma Sevinç Çokum 29 Ağustos 2018 | 3.568 Okunma Anadolu’daki ilk büyük destanımız 26 Ağustos 2018 | 5.706 Okunma Haldun Taner 25 Ağustos 2018 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar