Her zaman nöbetteyiz!

O korku dolu bakışlarınızı, ihanet maskeli çehrenizi, yalan dolan sözlerinizi unutmadık unutmuyoruz. Köşe bucak kaçsanız da, inlerinize tüyseniz de, sırra kadem bassanız da gözümüz hep...

O korku dolu bakışlarınızı, ihanet maskeli çehrenizi, yalan dolan sözlerinizi unutmadık unutmuyoruz. Köşe bucak kaçsanız da, inlerinize tüyseniz de, sırra kadem bassanız da gözümüz hep üstünüzde. Unutmayın, nöbetteyiz!

 

 

80 milyon tetikteyiz

Ey temiz insanlarımızın iyi niyetini hoyratça kullanan sefil adam! Yüreğin yetiyorsa davran! Seni, ne ipini bağlayan o hormonlu devlet, ne ülkene saldırtan istihbarat örgütleri, ne Batıdaki köhne ülkeler, ne de buradaki üç beş tilmizin kurtaramayacak! Zira 80 milyon mümin olarak tetikte, teyakkuzda, nöbetteyiz!

 O kapkara gecenin yıldönümündeyiz. Civanlarımız dökülmüştü yollara, türkülerimüz çağrılmıştı ellere, canlarımız boyanmıştı allara... Unutmadık, hiç unutmayacağız. Kızımız kızanımızla, dedemiz bebemizle, sazımız sözümüzle burçlardayız, surlardayız, sınırdayız, bekliyoruz. Ey satılık güruh, nöbetteyiz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sanat Her Derde Devadır 02 Eylül 2018 | 3.534 Okunma M. Zeki Akdağ 01 Eylül 2018 | 167 Okunma Sevinç Çokum 29 Ağustos 2018 | 3.568 Okunma Anadolu’daki ilk büyük destanımız 26 Ağustos 2018 | 5.707 Okunma Haldun Taner 25 Ağustos 2018 | 198 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar