Zihni sapkın ve müptezel adam

Bir insanın zihnî sapkınsa asıl ondan korkun. Zihnî sapıklar her türlü kötülüğe meyyaldirler. En kötüsü tedaviye muhtaç olduklarının farkında olmamalarıdır. O yüzden her...

Bir insanın zihnî sapkınsa asıl ondan korkun. Zihnî sapıklar her türlü kötülüğe meyyaldirler. En kötüsü tedaviye muhtaç olduklarının farkında olmamalarıdır. O yüzden her türlü edepsizliği ve müptezelliği kendilerinde bir hak olarak görürler.

Erol Mütercimler bu türün en kalitesiz ve en kirli örneklerinden biridir.

Ne yazık ki Haliç Üniversitesi’nde kendisine bir kürsü tahsis edilmiş olması kimi özel üniversitelerimizin hal-i pür melalini ortaya koyması bakımından ibretamizdir.

Sıkça televizyonlarda boy gösteren bir “analizci” olması da analiz adına üzücüdür.

Akademik titri kendisine veren üniversiteye ve o jürideki hocalara da ayrıca dikkat etmek lazım.

Zira bilimsel/akademik titrin bu denli zihinsel sapkınlıkla malul bir insana verilebilmiş olması, bilimsel/akademik kalite açısından ciddi bir sorunsalın varlığına işarettir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.364 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 298 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.193 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 505 Okunma Ölümü yaşamak... 31 Ekim 2020 | 1.089 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar