Yeni bir devlet mi kuruyoruz?

Başımızda onca gaile varken, en fenası Türkiye türlü provokasyonlarla bir iç çatışma ortamına sürüklenmek istenirken, içimizden birilerinin kalkıp "15 Temmuz'dan sonra yeni bir devlet kuruyoruz. Bu yeni...

Başımızda onca gaile varken, en fenası Türkiye türlü provokasyonlarla bir iç çatışma ortamına sürüklenmek istenirken, içimizden birilerinin kalkıp "15 Temmuz'dan sonra yeni bir devlet kuruyoruz.

Bu yeni devletin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır" demesi, en hafif tabiriyle pusuda bekleyenlerin değirmenine su taşımak anlamına gelir.

Az kabahat değildir bu.

Provokasyonları "siyasi akıl"la boşa çıkartmamız gereken kritik bir dönemde, hangi niyetle yapılmış olursa olsun düpedüz provokasyon anlamına gelen söz ve davranışlardan kaçınmak gerek.

Kim ki buna özen göstermiyor ve pusuda bekleyenlere koz veriyorsa kusura bakmasın sadece partimize değil, “Yeniden Büyük Türkiye” mücadelemize de zarar veriyor demektir.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… 26 Nisan 2024 | 674 Okunma Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 2.193 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.366 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 302 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.198 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar