Trenden inen ihanetçiler ödüllendirilmemeli!

Belediye başkan adayları açıklandıktan sonra AK Parti’mizden kopanlardan bazılarını tanıyorum. Hem de çok yakından. Bazılarını 80 öncesindeki zorlu yıllardan... Aday adaylık sürecinde “Kime...

Belediye başkan adayları açıklandıktan sonra AK Parti’mizden kopanlardan bazılarını tanıyorum. Hem de çok yakından. Bazılarını 80 öncesindeki zorlu yıllardan... Aday adaylık sürecinde “Kime adaylık verilirse davamızın ve Reis’imizin emrindeyiz; bize verilmiş gibi çalışmazsak namerdiz!” deyip duruyorlardı. 

Gördük mertliklerini... 

Üzülerek gördük davaya ve Reis’e sadakatlerini... 

Tam bu vartayı atlattık derken belediye ve il genel meclisi listeleri açıklandı. Listede isimlerini göremeyenlerin tepkileri dava adına utanç vericidir. İstifa dilekçeleri ellerinde dolaşanlar hasbi olmadıklarını göstermiş oldular.  

Hesapçılık almış başını gidiyor. Kişisel ikbal hırsı hangi ara bu kadar boy attı aramızda. Eskiden kardeşimizin nefsini kendi nefsimize tercih ederdik. 

Yazıklar

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.362 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 296 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.193 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 502 Okunma Ölümü yaşamak... 31 Ekim 2020 | 1.088 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar