Seni Kafiristan’a götürecek HDP gemisine binme...

Ey Müslüman Kürt kardeşim, sana diyorum, sen sen ol, sakın seni kafiristan’a götürecek HDP gemisine binme... HDP’nin ne Kürtlükle alakası var, ne de Müslümanlıkla... HDP’nin zerre kadar Kürtlükle...

Ey Müslüman Kürt kardeşim, sana diyorum, sen sen ol, sakın seni kafiristan’a götürecek HDP gemisine binme...

HDP’nin ne Kürtlükle alakası var, ne de Müslümanlıkla...

HDP’nin zerre kadar Kürtlükle alakası olsaydı Kürt inkârını ve katliamını sonlandıran Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye düşmanlık yapmazdı. Bugün Kürt inkârı yoksa ve Kürtçe’nin önündeki bütün yasaklar kaldırılmışsa bunu sağlayan lider Recep Tayyip Erdoğan’dır, bunu sağlayan parti de AK Parti’dir.

Peki HDP ne yapıyor?

Kürtleri kendinden bilen ve Kürtleri tıpkı bu ülkenin Türkleri gibi hür ve eşit vatandaş kılan Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye düşmanlık yapıyor.

Hatta düşmanlıkta CHP’ye rahmet okutturuyor. Kürt inkârcısı ve katliamcısı CHP’ye göz kırparken AK Parti’ye düşmanlık besleyen HDP’nin Kürtlükle alakalı olduğunu söylemek mümkün mü? HDP’nin İstanbul’dan CHP’nin ideolojik genlerini üstünde taşıyan Alevici milletvekili adayının Alevi kardeşlerimize yönelik sarf ettiği şu sözler manidardır: “HDP’ye verdiğiniz her bir oy Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapar.!”

Yanlış duymadınız, HDP’li aday HDP’ye verilecek oyların Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacağını söylüyor. İlginç ve düşündürücü değil mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 1.310 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.364 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 300 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.194 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar