Sen kim, ‘diktatörlük’ ve ‘şeref’ bahsinde konuşmak kim?

Bakınız lafı hiç eveleyip gevelemeden, dahası lafın arkasından filan dolanmadan ölçüyü koyuyorum: Erdoğan’ı sevmeyebilirsiniz. Hatta Erdoğan’dan nefret bile edebilirsiniz. Sevmediğiniz ve nefret...

Bakınız lafı hiç eveleyip gevelemeden, dahası lafın arkasından filan dolanmadan ölçüyü koyuyorum: Erdoğan’ı sevmeyebilirsiniz. Hatta Erdoğan’dan nefret bile edebilirsiniz. Sevmediğiniz ve nefret ettiğiniz için de sabah akşam eleştirebilirsiniz. Ama asla hakaret edemezsiniz. Asla namus ve şeref bahsinde haddinizi aşarak kem söz edemezsiniz. Biz herkesten Erdoğan’ı sevmesini beklemiyoruz elbet. Edepli ve düzeyli Erdoğan eleştirilerinden de zinhar rahatsızlık duymuyoruz.

***

Erdoğan bu ülkenin Cumhurbaşkanıdır. Öyle CHP’nin tek parti döneminde olduğu gibi vesayet odaklarınca seçilen bir Cumhurbaşkanı değildir. Erdoğan şer odaklarının blok siyasetine ve dışarıdaki Erdoğanfobiklerin kumpaslarına rağmen halkın hür ve helal oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanıdır. Erdoğan sadece Cumhurbaşkanı değildir. Erdoğan kendisine oy veren milyonların gönlünde taht kurmuş karizmatik bir liderdir. Sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok yerinde Erdoğan mazlumların lideri olarak kabul edilir. Erdoğan AK Parti hareketinin/davasının tartışılmaz lideridir. Oy veren milyonlar Erdoğan’ı sadece Cumhurbaşkanları olarak sevmiyorlar, kendilerinden biri ve kendilerinin değerlerini üstünde taşıyan biri olarak gördükleri için çok seviyorlar.

Hiçbir Cumhurbaşkanına böyle bir sevgi nasip olmamıştır. Millete saygısı olanlar, asla milletin sevip saydığı ve kendine başkan yaptığı birine saygıda kusur etmez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… 26 Nisan 2024 | 674 Okunma Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 2.193 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.366 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 302 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.198 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar