Reis’in arkasına sığınanlardan olmadık…

Ben Recep Tayyip Erdoğan’a herkesten önce “Reis” diyenlerden biriyim. Danışmanı olarak çalıştığımız RP İstanbul İl Başkanlığı döneminde kendisine böyle hitap ettiğimi...

Ben Recep Tayyip Erdoğan’a herkesten önce “Reis” diyenlerden biriyim. Danışmanı olarak çalıştığımız RP İstanbul İl Başkanlığı döneminde kendisine böyle hitap ettiğimi herkes bilir. 

80 öncesine dayanan bir ortak mücadele geçmişimiz var. Birlikte korsan mitingte yakalanmış, gözaltı yaşamışız. Aynı dava geleneğinden geliyoruz. 

Doğru: Kısa dönem bir ayrılığımız olmuştur. O dönemde kendisini bir kez kamuoyu karşısında eleştirmişliğim vardır. Sevgiden kaynaklı sitem içeren eleştirimdeki üslup sonradan beni de rahatsız etmiştir. Lakin kendisini eleştirdiğim o dönemde bile Reis asla bana gönül koymamıştır. 

Reis’i her yerde hep savundum. Bugün de savunmaya devam ediyorum. Yaşadığım sürece de bu sevgim ve sadakatim devam edecektir. 

Reis söz konusu olduğunda prensibim şudur: Reis’in söyledikleri

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 1.528 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.364 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 300 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.194 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar