Pusuda bekleyen ne çok çakal varmış meğer!

AK Parti hareketimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan her seferinde “AK Parti bir dava partisidir” der.  Bu davanın referansları bellidir. Kutsal Kitabımızdaki umdeler bu davanın baş umdeleridir. Türkiye sevdasıyla...

AK Parti hareketimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan her seferinde “AK Parti bir dava partisidir” der. 

Bu davanın referansları bellidir. Kutsal Kitabımızdaki umdeler bu davanın baş umdeleridir. Türkiye sevdasıyla buluşmuş, milletimizi millet yapan bu inanç değerlerimizin taşıyıcı partisi olan AK Parti o yüzden herhangi bir parti değildir. 

Bu değerleri sadece üstünde taşımakla yetinmeyip iktidara taşıyan Erdoğan da herhangi bir lider değildir. Partimizin adının başında “adalet” olması bilinçli bir tercihin ifadesidir. Çünkü “adalet” diğer bütün umdelerin en başında gelir. 

Liderimizin “Dünya 5’ten büyüktür!” vurgusu, en üst perdeden adalet isteğinin ifadesidir. “Yaşasın zalimler için cehennem!” diye bağırması bu Rabbani/Nebevi anlayışın bir ifadesidir. 

Zalim M&

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.362 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 296 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.193 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 502 Okunma Ölümü yaşamak... 31 Ekim 2020 | 1.088 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar