PKK’nın gerçek yüzü: Acımasız bir zulüm ve ihanet!

PKK Kürtlere zulümde sınır tanımıyor. Sadece kendisine muhalif Kürtlere değil, kendi içindeki Kürtlere karşı da son derece acımasız bir zulüm politikası sürdürüyor.  PKK saflarında...

PKK Kürtlere zulümde sınır tanımıyor. Sadece kendisine muhalif Kürtlere değil, kendi içindeki Kürtlere karşı da son derece acımasız bir zulüm politikası sürdürüyor. 

PKK saflarında hiçbir Kürdün PKK politikalarını eleştirme hakkı yoktur.

PKK saflarındaki Kürtlerden biri herhangi bir eleştiride bulunursa bunun adı örgüt jargonunda “ihanet”tir. Ve bedeli de ölümdür.

PKK Kürtlere her anlamda ihanet eden bir örgüt. Kürt düşmanı rejimlerle işbirliği yapacak kadar ihanetçi bir örgüt... Esed rejimi gibi...

PKK bugün Kürt düşmanı Esed rejiminin kara ordusu gibi çalışıyor. Kürtlere bir nüfus cüzdanını dahi çok gören Kürt düşmanı/Arap ırkçısı/Baasçı Esed diktatörünün silahlı unsurları olarak faaliyet gösteriyor. HDP işte bu ihanetçi ve zalim örgütün siyasi ünitesi olarak çalışıyor.

HDP, PKK’nın meclis çatısı altındaki maskeli yüzüdür sadece. PKK’nın Barzani düşmanlığı malum. “Irak’ın toprak bütünlüğünden yanayız!” diye açıklama yapan Kandil’in terör baronlarının Barzani’ye verdikleri mesaj ortada. Irak’ın toprak bütünlüğü PKK’yı niye ilgilendiriyorsa artık!

Bu tür bir hassasiyetin “Kürtlükle” alakalı olduğunu söyleyen birileri varsa beri gelsin! PKK, Kürtlerin modern zamanlardaki Dehhak’ıdır.

Kürt gençlerinin kanından beslenen, Kürt gençlerinin kanını daha kudretli küresel ve bölgesel Dehhak’ların çıkarları için emre amade kılan bir ihanetçi ve zalim örgütün adıdır PKK...

***

Bakmayın siz PKK/HDP canibinin “özgür birey!” dediklerine! Kendi saflarındakilerden birileri kalkıp PKK/HDP canibinin Kürtlere kaybettiren kanlı politikalarının eleştirisini hele bir yapmaya kalkışsın, o zaman görürsünüz başlarına nelerin getirildiğini!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.362 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 296 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.193 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 502 Okunma Ölümü yaşamak... 31 Ekim 2020 | 1.088 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar