Ön yüzü CHP, arkası darbe ve terör sevici siyasi bir maske!

Darbe girişimi sonrasında Parti Meclisi’ni olağanüstü toplamayan Kılıçdaroğlu, ne hikmetse HDP’li vekiller tutuklanınca PM’yi alelacele toplantıya çağırdı. PKK tarafından hendekler...

Darbe girişimi sonrasında Parti Meclisi’ni olağanüstü toplamayan Kılıçdaroğlu, ne hikmetse HDP’li vekiller tutuklanınca PM’yi alelacele toplantıya çağırdı.

PKK tarafından hendekler kazılırken, şehirler yakılıp yıkılırken siz hiç Kılıçdaroğlu’nun PM’yi olağanüstü toplantıya çağırdığını duydunuz mu?

Ne gezer...

Can alıcı iki soru daha:

FETÖ ve PKK terör örgütlerinin savunuculuğunu yapan Cumhuriyet yerine diyelim ki DEAŞ terör örgütünün propagandasını yapan bir gazetenin yazarları tutuklanmış olsaydı, acaba Kılıçdaroğlu aynı tepkiyi gösterir miydi?

Tutuklananlar DEAŞ yanlısı ve propagandisti vekiller olmuş olsaydı, Kılıçdaroğlu, “demokrasi elden gidiyor, tiranlık rejimi kuruluyor!” der miydi?

Aynı sorular ABD-AB cenabı için de geçerli.

***

Hiç kuşku yok:

Kılıçdaroğlu CHP’si, terör örgütleri arasında fark görüyor.

En fenası, FETÖ ve PKK terör örgütlerine arka çıkıyor.

Sanki bu ülkede darbe girişimi olmamış ve sanki PKK terör örgütü her Allah’ın günü can almaya devam etmiyormuş gibi, darbecilerle ve terörist unsurlarla hesaplaşmayı bir yana bırakıp Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Hükümeti’ni doğrudan hedef alan hayasız saldırılarda bulunmak, gerçekte Kılıçdaroğlu CHP’sinin kimlerin projesi olduğunu gösteriyor.

PM bildirisi tam bir utanç vesikası.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 2.188 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.365 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 302 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.196 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar