Millet size güvenmediğini söylerse istifa edecek misiniz Kemal Bey?

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcımız, amacını aşan ve niyetinden bağımsız yanlış anlamalara yol açacak bir laf etti diye istifa etti. Genel merkezimiz bizzat devreye girerek gerekeni yaptı. Hiçbirimiz de bu...

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcımız, amacını aşan ve niyetinden bağımsız yanlış anlamalara yol açacak bir laf etti diye istifa etti. Genel merkezimiz bizzat devreye girerek gerekeni yaptı. Hiçbirimiz de bu lafı onaylamadık. Tersine, hangi niyetle söylenmiş olursa olsun yanlış bulup eleştirdik.

Ama buna rağmen görüyoruz ki, bizim de tasvip etmediğimiz bu laflar üzerinden başta CHP olmak üzere bilumum “hayır” cephesinin neferleri partimizi linç etmeye çalışıyorlar.

Soruyorum size Kemal Bey: Siz ki daha ağır laflar ettiniz iç savaş bahsinde. Kan dökülür diye haykırdınız. Daha bir kaç gün önce “evet” çıkması halinde kaos ve çatışma çıkacağı tehdidinde bulundunuz. Peki siz istifa etmeyi düşünmez misiniz? Düşünmüyorsanız, sizden bin kat daha hafif laf etmiş bir genç siyasetçi üzerinden AK Parti'nin linç edilmesini ilkeli ve ahlaki bir davranış olarak görüyor musunuz?

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.362 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 296 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.193 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 502 Okunma Ölümü yaşamak... 31 Ekim 2020 | 1.088 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar