Kürtler bu oyuna gelmezler

Doğu’da ve Güneydoğu’da HDP AK Parti seçim bürolarına saldırıyor. Ses yok. AK Parti adayları tehdit ediliyor, AK Parti adaylarının seçim çalışmaları provoke ediliyor, AK Parti adayları gittikleri...

Doğu’da ve Güneydoğu’da HDP AK Parti seçim bürolarına saldırıyor. Ses yok.

AK Parti adayları tehdit ediliyor, AK Parti adaylarının seçim çalışmaları provoke ediliyor, AK Parti adayları gittikleri yerlerde saldırıya uğruyorlar.

Ses yok.

Kürtler Kandil’in silahları üzerinden HDP tarafından ölümle tehdit ediliyor.

Ses yok.

Sadece bölgede değil İstanbul, Mersin ve Adana gibi metropollerde Kürtler sistematik bir tehditle karşı karşıyalar. AK Parti HDP’nin bir biçimde ağırlıklı olduğu yerlerde baskı altına alınıyor, oralarda seçim çalışması yapılmasına bile izin verilmiyor.

Ses yok.

Kürtleri bir biçimde esaret altına almaya çalışan, onların oy hakkını bile ortadan kaldıran bir baskıcı yapının ne yapıp ettiğini herkes görüyor ve biliyor. Ama nedense ses yok.

HDP’ye bir saldırı olduğunda o ses vermeyerek AK Parti’ye yapılan saldırıları zımnen onaylayan çevreler bir ağızdan ayağa kalkıyorlar ve AK Parti’yi edepsizce suçlamaya başlıyorlar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 2.188 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.365 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 302 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.196 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar