'Kürt düşmanı MHP', AK Parti’yi Kürdün karşısına mı aldırdı?

Bu iddiayı öne süren gazeteci kökenli bir CHP’li vekil.  Milletvekili olmadan önce FETÖ’nün operasyonel gazetelerinden birinin başında bulunuyordu. FETÖ’nün gazetesinden CHP’ye transfer...

Bu iddiayı öne süren gazeteci kökenli bir CHP’li vekil. 

Milletvekili olmadan önce FETÖ’nün operasyonel gazetelerinden birinin başında bulunuyordu. FETÖ’nün gazetesinden CHP’ye transfer edildi. 

CHP’de siyaset yapıyor lakin o kadar cevval ki HDP’nin tezlerini HDP’lilerden çok daha keskin bir dille savunmaktan kaçınmıyor. 

Katıldığı bir televizyon programında MHP için HDP’lilerden daha ağır suçlamalarda bulunuyor: “Kürt düşmanı MHP, Kürdü inkar etme üzerine siyaset yapan MHP, Kürt nefretiyle Kürt düşmanlığıyla kendini var etmiş MHP, bana söyleyebilir mi Kürt vardır diye? Bir MHP’li bunu diyemez. AK Parti’ye Kürdün karşısında konum aldırdılar.” 

Kendini akıllı ve kurnaz zanneden bu kişi MHP’yi kendince bir konuma otu

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 2.188 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.365 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 302 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.196 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar