İrade olmayan yerde idare olmaz!

Duyduğum bazı sözler beni fena halde rahatsız ediyor.                                Kulağımıza...

Duyduğum bazı sözler beni fena halde rahatsız ediyor.                               

Kulağımıza çalınan bazı yaklaşımlar, ciddi bir biçimde huzursuz ediyor beni.

15 Temmuz’un üzerinden daha birkaç ay geçmeden, “mağduriyet” edebiyatı üzerinden AK Parti’nin rotası başka bir yöne çevrilmek isteniyor.

Dershaneler sürecinde karşımıza çıkan söylem, şimdi şekil değiştirerek tekrar karşımıza çıkartılmak isteniyor o birilerince: “Aman dikkat edelim, ciddi oy kaybı yaşarız!”

Oysa gerçekler çok farklı...

Başbakan’ımızın açıkladığı son kamuoyu anketinde, FETÖ ile sonuna kadar mücadeleye destek verenlerin ve bu mücadeleyi doğru bulanların oranı yüzde 94.

Ama FETÖ’cülerin sesleri, tıpkı geçmişte olduğu gibi bugün de yüksek çıktığı için bir başka algı operasyonu yürütülüyor.

Ve ne yazık ki içimizden birileri de buna yenik düşüyor.

17/25 Aralık sürecinden sonra girdiğimiz yerel seçimlerde, ne yazık ki kimi il ve ilçelerde belediye başkan adaylarımızın bir kısmı bu saikle hareket etmişti. Sonuç: Ne onların beklediği oylar geldi kendilerine, ne de AK Parti oy kaybı yaşadı.

O tarihte Adıyaman milletvekiliydim. Çok iyi hatırlıyorum. Reis’in söyleminin tıpkısının aynısını Adıyaman’da dillendirdiğim için o tarihte etkili pozisyondaki bir partili yöneticimiz, “Abi söylemin çok sert. Oy kaybedebiliriz.” şeklinde bir ifade kullanmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 2.187 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.365 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 301 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.196 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar