FETÖ'cüleri affetmek mi?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı değerli bilim adamı Prof. Dr. Fahrettin Altun son günlerde bilinçli bir biçimde kafa karıştırmaya dönük, en fenası da Cumhurbaşkanımızın...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı değerli bilim adamı Prof. Dr. Fahrettin Altun son günlerde bilinçli bir biçimde kafa karıştırmaya dönük, en fenası da Cumhurbaşkanımızın şahsında Ak Parti’nin algısını bozmaya yönelik “FETÖ ile barışılıyor mu, FETÖ’cüler af mı ediliyor?” sorularına gayet net ve keskin ifadelerle son noktayı koydu:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın canına kast etmeye, milletin iradesini yok etmeye, Meclis’ini ortadan kaldırmaya ve milletin ordusunu millete karşı kışkırtmaya çalışan alçak ve sinsi bir terör örgütüne karşı, ne devlet katında ne de millet nezdinde en ufak bir acıma ya da müsamahaya yer yoktur.”

Türk Tarih Kurumu (TTK) Başkanının istifası Altun tarafından dile getirilen bu kararlılığın bir ifadesidir.

FETÖ’nün mağdur ettiği yüz binlerce insanın hukukunu hiç bir şekilde aklına getirmeyen ama ne hikmetse FETÖ’cülerin mağduriyeti üzerinden edebiyat yapanlar bilesiniz ki kripto unsurlardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 2.188 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.365 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 302 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.196 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar