Esed’i tutan CHP’liye bakın, ezandan nasıl rahatsızlık duyuyor!

Son kongrede CHP Parti Meclisi’ne giren bir bayanın tweetleri Kılıçdaroğlu CHP’sinin kimliğini ve kıblesini göstermesi bakımından önemlidir.  İstanbul İl Başkanlığı koltuğuna...

Son kongrede CHP Parti Meclisi’ne giren bir bayanın tweetleri Kılıçdaroğlu CHP’sinin kimliğini ve kıblesini göstermesi bakımından önemlidir. 

İstanbul İl Başkanlığı koltuğuna Kılıçdaroğlu tarafından oturtulan bir diğer bayanın yazdıklarıyla birebir örtüşen bu anlayışın, CHP’nin yüksek katlarında makbul addedilip baştacı edilmesi önemle not edilmelidir. 

Her ne kadar her iki CHP’li bayan yönetici tweetlerini silmiş olsalar da burada önemli olan husus, bu şekilde düşündükleri bilinen şahısların Kılıçdaroğlu tarafından yüksek katlara yani temsil makamlarına oturtulmuş olmasıdır. 

***

Sözü uzatmadan PM üyeliğiyle taltif edilen bayanın twitlerine gelelim ki ne dediğim anlaşılsın. 

“Bugün Suriye’ye savaş açsak banko Esad’ı tutarım&rdqu

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 1.398 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.364 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 300 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.194 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar