Erdoğancılık ve AK Partililik farkı!

Öncelikle şunu belirteyim: Her türlü dostane eleştiri AK Parti’yi güçlendirir. AK Parti’mizin bundan rahatsızlık duyması asla söz konusu olamaz. Zira AK Parti’mizin lideri, herkesten önce ve herkesten çok...

Öncelikle şunu belirteyim: Her türlü dostane eleştiri AK Parti’yi güçlendirir. AK Parti’mizin bundan rahatsızlık duyması asla söz konusu olamaz. Zira AK Parti’mizin lideri, herkesten önce ve herkesten çok kendi partisini eleştiren biridir. 

“Metal yorgunluğu”, “iktidarın şehvetine yenik düşmek”, “siyasi ağalığa izin vermeyiz”, “kibir abideleri olarak dolaşanlara aramızda yer yok” vb. eleştiriler bizzat hareketimizin lideri tarafından dile getirilmiştir. 

O yüzden seçimlerden sonra nerede hata yapıldığına dair dostane eleştirilerden AK Parti gerekli dersi çıkarır ve yoluna güçlü bir şekilde devam eder. 

***

AK Parti hiç kuşkusuz bir dava partisidir. Liderimizin bu davanın parametrelerini ortaya koyan konuşmalarına herkes dikkat etmelidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 2.188 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.365 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 302 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.196 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar