Düşüklerin aklına düşük profil geliyor!

Kaç kere söyleyeceğiz o birilerinin anlaması için. AK Parti’de lider arayışı yok. Sadece ve yalnızca bir genel başkanlık seçimi var. AK Parti’nin genel başkanı da tıpkı diğer AK Partililer gibi...

Kaç kere söyleyeceğiz o birilerinin anlaması için.

AK Parti’de lider arayışı yok.

Sadece ve yalnızca bir genel başkanlık seçimi var.

AK Parti’nin genel başkanı da tıpkı diğer AK Partililer gibi kendi liderinin emrindeki bir kişidir.

Bu partimizi bir “lider partisi” veya “kişi partisi” kılan bir özellik değil; tam tersine geleceğe güçlü ve kalıcı taşıyan bir temel hususiyettir.

“Güçlü bir lider”den, daha doğrusu “liderlik”ten yoksun partilerin hali ortada.

AK Parti’deki “liderlik” ortak aklın ve ortak ideallerin bir şahısta tecessüm etmiş halidir.

Bunun başka türlü olduğunu iddia edenler AK Parti’ye oy veren seçmenlerin anketlere yansıttığı gerçekliği ya görmezden gelenlerdir ya da bilerek çarpıtanlardır.

“Erdoğan liderliği” hem AK Parti’ye oy verenlerin, hem de oy vermeyenlerin tartışmasız kabul ettiği bir gerçekliktir.

Erdoğan’ın şahsına verilen oyların, AK Parti’ye verilen oylardan daha fazla olduğu ise bilinen bir gerçekliktir. İstisnasız bütün AK Partililer Erdoğan’ı kendi ideallerinin ve değerlerinin güçlü bir lideri olarak görürler ve onun gösterdiği istikamette yol yürürler.

Bütün kamuoyu anketlerinin ortaya koyduğu gerçeklik şudur: İnsanlar Erdoğan’a duydukları sarsılmaz sevgi ve güven dolayısıyla AK Parti’ye oy veriyorlar.

Şimdi bu gerçekliği bazı siyasi düşükler ve Mankurtlar bilerek çarpıtmaya çalışıyorlar.

AK Parti’deki genel başkanlık değişimi üzerinden AK Parti içine hamle yapmaya çalışan siyasi düşükler bilsinler ki 1 Kasım’da AK Parti’ye verilen oylar, Erdoğan’ın şahsında AK Parti’ye verilmiş oylardır.

Genel seçimler partiler arasında geçer.

AK Parti’nin Erdoğan ismiyle özdeşleştiği sır değildir.

Biz 1 Kasım’da Başbakanlık seçimi yapmadık. 1 Kasım’da verilen oylarla Başbakan seçmedik, hangi partiyi iktidarda görmek istediğimizi ortaya koyduk.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 1.528 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.364 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 300 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.194 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar