Bu kavga ‘kardeş kavgası’ değildir

Paralel yayın organı Zaman “Kardeş kavgası bitsin!” sözlerini sürmanşete taşımış. Bu ciddi bir algı operasyonudur. Paralel örgütün Kandil’i nasıl himaye ettiğinin de apaçık...

Paralel yayın organı Zaman “Kardeş kavgası bitsin!” sözlerini sürmanşete taşımış.

Bu ciddi bir algı operasyonudur. Paralel örgütün Kandil’i nasıl himaye ettiğinin de apaçık göstergesidir.

Ortada bir örgüt var. Kandil’de konumlanmış bu örgüt, Türkiye düşmanı güçlerin talimatıyla Türkiye’ye ve kardeşliğimize yönelik bir silahlı kavga başlatmış. Her Allah’ın günü vurup kırıyor, öldürüyor. Bu ülkenin ve milletin bekasına yönelik bir dış destekli terör tehdidiyle karşı karşıya bulunuyoruz. Ama Paralelciler bu kavgayı “kardeş kavgası” diyerek kamufle etmeye çalışıyorlar.

Sadece kamufle mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AK Parti hükümetinin bu “kardeş kavgası”nı başlatarak akan kanın sorumlusu olduğu iddiası üzerinden alçakça bir algı operasyonu yapıyorlar.

PKK kan döküyor, Paralel örgüt kendisini alenen himaye ediyor. Bu himayeye son günlerde Kılıçdaroğlu da katılmış bulunuyor. Paralelin siyasi saç ayağını oluşturanlar aynı dili ve söylemi kuşanmış bulunuyorlar.

Hepsinin hedefinde Erdoğan var. Kılıçdaroğlu da o kirli diliyle akan kandan sorumlu olanın Erdoğan olduğunu söylemeye başladı. CHP’yi “HDP’siz olmaz!” noktaya taşıyan Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanımıza yoksun dili ise her zamanki gibi ahlaktan yoksun.

Bilinmelidir ki Türkiye’nin birliğine, kardeşliğine ve huzuruna yönele bir terör belası söz konusu. PKK tıpkı Paralel örgüt gibi Türkiye’yi içerden çökertmek isteyen güç odaklarının bir piyonu... Öyle olmamış olsaydı Paralel örgüt Kandil’i himaye etmezdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 1.310 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.364 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 300 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.194 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar