Bu ihanetin hesabı sorulmalı Türkiye düşmanlığında sınır aşıldı

Bir insan nasıl kendi devletine ve ülkesine düşman olabilir? Nasıl olur da bir insan kendi ülkesi ile başka bir ülke karşı karşıya geldiğinde kendi ülkesine karşı düşman ülkenin safında yer...

Bir insan nasıl kendi devletine ve ülkesine düşman olabilir?

Nasıl olur da bir insan kendi ülkesi ile başka bir ülke karşı karşıya geldiğinde kendi ülkesine karşı düşman ülkenin safında yer alabileceğini alenen açıklayabilir?

Bu insan bir de milletvekili sıfatını taşıyorsa nasıl olur da bu kisvenin altında Türkiye düşmanı ülkelerle iş tutar, Türkiye düşmanı çevrelerin tetikçiliğini yapar?

Hangi Avrupa ülkesinde bir parlamenterin kendi ülkesine düşmanlık yapmasına, en fenası da kendi ülkesine düşman bir ülkeyle işbirliği yapacağını alenen duyurmasına seyirci kalınır?

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’in söyledikleri hiçbir şekilde affedilemez. Çünkü bu söylem ve duruş, kelimenin tam anlamıyla bir ihanettir.

TBMM çatısı altında kendi ülkesine ihanet eden, kendi ülkesinin düşmanlarıyla işbirliği yapacağını alenen duyuran bir milletvekili ile aynı sıraları paylaşmayı utanç vesilesi sayarım

Ne mi diyor CHP’nin milletvekili? Önce yazdığı twit’i okuyalım hep beraber isterseniz: “Türkiye ile İran karşı karşıya gelirse, Türkiye’ye karşı, İran’ın safında olurum. İran düşerse bütün doğu düşer.”

Bu vekil hangi ülkenin vekilidir: İran’ın mı Türkiye’nin mi? İran’ın vekili olmuş olsaydı İran parlamentosunda İran ile Türkiye’nin karşı karşıya gelmesi halinde safının Türkiye’den yana olduğunu belirtebilir miydi?

Diyelim ki belirtme cesaretini gösterdi. Hali nice olurdu sizce?

Veya Suriye meclisinde Esed’in diktatörlüğünü bir kez olsun dile getirseydi başına ne gelirdi acaba?

Sabah akşam Türkiye düşmanlığında sınır tanımayan bu vekil her ağzını açtığında kendi ülkesinin seçilmiş cumhurbaşkanına “diktatör” deyip duruyor....

Ama ne hikmetse İran’ı savunuyor, Suriye’yi savunuyor, Rusya’yı savunuyor...

İran’ın meclisinde olsaydı da İran’ın milli çıkarlarına aykırı, hele de dini/dünyevi otoritenin başı olan Hamaney için “diktatör” biçiminde tek bir laf edemezdi. Çünkü kendisi de akıbetinin ne olacağını hepimizden çok iyi biliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… 26 Nisan 2024 | 667 Okunma Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 2.193 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.366 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 302 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.198 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar