Bilmeyen de kahraman sanır seni!

15 Temmuz darbe girişimi gecesi sokağa inmeyen, ama sonradan hepimizden daha çok darbe karşıtı geçinen CHP’li bazı kendini bilmezler, ağızlarını bozarak tehditler savurmaya başladılar. Kof kabadayı...

15 Temmuz darbe girişimi gecesi sokağa inmeyen, ama sonradan hepimizden daha çok darbe karşıtı geçinen CHP’li bazı kendini bilmezler, ağızlarını bozarak tehditler savurmaya başladılar.

Kof kabadayı ağızlarla, Başkanlık sistemi üzerinden kan edebiyatı yapan densizler bilsinler ki onları gerektiğinde tükürüğümüzle boğarız da, tükürüğümüze yazık olur...

Cumhurbaşkanı’mıza hayasızca saldırmaya başladılar.

Neymiş efendim, “Cumhurbaşkanı’nın Nusra örgütüyle işi olmazsa, nasıl olur da çekilmesi için Nusra örgütüne talimat verir gibi konuşurmuş...”

Ne haddini bilmez insanlarsınız siz ya!

Her seferinde Cumhurbaşkanı’mızı Suriye’deki terör örgütlerinin arkasında duran kişi olarak suçlayıp duran siz, asıl devlet başkanı sıfatındaki terör baronlarının ve halk katliamcılarının sarayına koşup, onların karşısında süt dökmüş kedi gibi yaltaklananlarsınız...

Siz sahiden ne biçim insanlarsınız ya!

Ülkenizdeki terör örgütlerine arka çıkarsınız utanmazca, sonra kalkar terör üzerinden kendi hükümetinizi adeta düşman ilan edersiniz.

Kandil’in ağzıyla kendi ülkenizin hükümetini “Kürt katliamcısı” ilan eden alçaklar sizler değil misiniz?

Pensilvanya’daki o İblis’in ağzıyla, Cumhurbaşkanı’na ve hükümete ağız dolusu hakaretler ve küfürler savuran FETÖ işbirlikçileri sizler değil misiniz?

FETÖ’cü hainlerin ellerinize tutuşturdukları uydurma tapeler üzerinden haysiyet cellatlığı yapanlar sizler değil misiniz?

Size zulmeden o FETÖ’cülerden hesap soracağınızı söylediğiniz halde, biz onların kökünü kazımaya kalkıştığımızda FETÖ’cü alçaklarla kol kola girip karşımıza çıkan namertler sizler değil misiniz?

Kendi celladınıza aşık itibarsızlar ve ilkesizler güruhu şimdi kalkmış Cumhurbaşkanı’mıza galiz sözlerle saldırıyorlar, Başkanlık sisteminin getirilmek istenmesi halinde kan dökeceklerini söylüyorlar.

Çok korktuk!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.362 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 296 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.193 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 502 Okunma Ölümü yaşamak... 31 Ekim 2020 | 1.088 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar