Antifaşist bloka bakın hele!

“PKK faşizmi”ne ve “terörü”ne tek laf etmeyen, tersine bu faşizmin ve terörün siyasi safında yer alan HDP Eşbaşkanının kalkıp “Erdoğan faşizmi”ne karşı “demokrasi ortak cephesi” önerisinde bulunması ne yaman çelişkidir!

HDP Eşbaşkanı CHP ve SP’ye “Antifaşist blok çağrımızı tekrarlıyoruz” demiş. Eklemiş ayrıca: “Bu duyuru, savaşa karşı olan herkese bir çağrıdır.”

Faşist dediği Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümeti. Peki savaş dediği nedir?

Kim kiminle savaş halindedir ki HDP Eşbaşkanı bu savaştan rahatsızlık duyuyor?

Veya üstü örtülü bir savaş tehdidinde mi bulunuyor PKK’nın nam-ı hesabına?

Erdoğan hükümetinin PKK’ya karşı Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyinde sürdürdüğü etkili mücadeleden rahatsızlık duyan Eşbaşkan örtülü “iç savaş” tehdidinde mi bulunuyor?

Türkiye’nin başka ülkelerle girişmek zorunda kalacağı savaşlarda Türkiye’nin yanında yer almayacağı apaçık bilinen HDP’nin, PKK ile sürdürülen mücadeleyi “savaş” diye nitelendirip safını net olarak PKK’dan yana koyduğu aşikar.

Başka türlüsü zaten mümkün olamaz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.362 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 296 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.193 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 502 Okunma Ölümü yaşamak... 31 Ekim 2020 | 1.088 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar