Anayasayı paramparça etmek ve çürük elma meselesi

Geçen Cumartesi günü Denizli’de “Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi” konulu konferansımda söylediklerim ancak bu kadar çarpıtılabilir. Paralel gazete “AKP’li Mehmet Metiner ağzındaki baklayı...

Geçen Cumartesi günü Denizli’de “Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi” konulu konferansımda söylediklerim ancak bu kadar çarpıtılabilir.

Paralel gazete “AKP’li Mehmet Metiner ağzındaki baklayı çıkardı” diye manşet atınca ben de doğrusu çok merak ettim. Bir de baktım ki o bakla “anayasayı paramparça edeceğiz” lafıymış!

Bu lafı hangi bağlamda söylediğimi aklı başında herkes bilir. Bu sözle, 12 Eylül faşist fermanını kökten değiştirip tarihe uğurlayacağımızı söylediğimizi herkes bilir de paralelciler bilmez mi?

Bilirler bilmesine de ismimiz üzerinden algı operasyonu yapmak işlerine geldiği için çarpıtıp dururlar, kendi kanallarında da gün boyu çevirip dururlar.

Bu vesileyle bir şey daha öğrenmiş olduk: Meğer bu din kılıklı paralelci hainler gerçekte darbe ürünü anayasadan yanaymışlar!

Ayrıca konferansta A. Şener gibi içimizdeki çürük elmalar veya tuzluklar üzerinden partimizin liderliğine yönelik suçlamalar getirenlere cevaben söylediğim, “Peygamberimizin ordusunda da çürük elmalar vardı” lafımı nasıl bağlamından kopartarak alçakça kullandıklarını gördüğümde hiç şaşırmadım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 2.186 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.365 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 301 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.196 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar