AK Parti listesi hayırlı olsun

Bugün açıklanan listede kim olursa olsun sonuçta bu liste yeni Türkiye’nin inşa sürecine öncülük edecek bir kadro olacak. Şimdiden hepsini tebrik ediyorum. Bu listede olup olmayacağımı ben de liste...

Bugün açıklanan listede kim olursa olsun sonuçta bu liste yeni Türkiye’nin inşa sürecine öncülük edecek bir kadro olacak.

Şimdiden hepsini tebrik ediyorum.

Bu listede olup olmayacağımı ben de liste açıklandığında öğrenmiş olacağım.

Peşinen belirtmek isterim ki AK Partili olmak ve AK Parti’nin yeniden büyük Türkiye’nin inşa sürecine o büyük liderin gösterdiği istikamet doğrultusunda yürümek benim için şereflerin en büyüğüdür.

Bu kutlu davanın bir neferi olmak, milletvekili olmaktan da başka makam ve mevkiden de daha değerlidir.

Milletvekili olmak bizim için sadece bir hizmet aracıdır.

O yüzden aday adayı tüm kardeşlerimden ve halihazırda vekil olup da çeşitli nedenlerle listede yer alamayan dava arkadaşlarımdan genel merkezimizin verdiği kararın arkasında durmalarını hassaten rica ediyorum.

Gün kırgınlık günü değildir.

Gün darılıp kenara çekilme günü değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 2.187 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.365 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 301 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.196 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar