AK Parti içinde FETÖ’cüler var mı?

Afyonkarahisar’daki AK Parti kampımızda, kendi aramızda yaptığımız kapalı toplantılarda son derece verimli görüş teatileri oldu. Biz AK Parti olarak istişareye çok büyük önem veririz. Kendi aramızda...

Afyonkarahisar’daki AK Parti kampımızda, kendi aramızda yaptığımız kapalı toplantılarda son derece verimli görüş teatileri oldu.

Biz AK Parti olarak istişareye çok büyük önem veririz.

Kendi aramızda hem iç meselelerimizi, hem de ülke meselelerini en açık ve en özgür bir biçimde konuşan/tartışan bir partiyiz.

Bu kez de böyle oldu.

Başbakanımız Binali Yıldırım, milletvekili ve partili arkadaşlarımızdan gelen her bir değerlendirmeyi büyük bir önemle ve özenle not etti.

Neler konuştuğumuzu burada söyleyecek değilim.

Adı üstünde kapalı oturumda yaptığımız değerlendirmeler doğası gereği gizli kalması gerekir.

Kim ki burada kendi aramızda yaptığımız görüş alışverişini dışarıya sızdırıyorsa, onun partililik bilincinden şüphe ederim.

Hele hele partimizin iç meseleleriyle ilgili yapılan hassas değerlendirmeleri, kardeşçe yapılan kimi eleştirileri veya özeleştirileri medyaya sızdırıyorsa, bilinmelidir ki o kişiler asla AK Parti’lilik bilincine sahip değildirler.

AK Parti’mizi şu veya bu şekilde yanlış aktarımlar temelinde bir kısım medyada polemik konusu yapmak, asla kabul edilebilir bir davranış değildir.

Partimize sözleriyle ve davranışlarıyla zarar verenlerin, kendilerini yeniden gözden geçirmeleri gerekiyor.

* * * 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.364 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 298 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.193 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 505 Okunma Ölümü yaşamak... 31 Ekim 2020 | 1.089 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar