Aile partisi

“Şimdi muhasebe vaktidir” başlıklı yazımdan cımbızla çekilen ve en fenası bağlamından kopartılan “aile partisi” lafım karanlık oda mensuplarınca yanlış bir mecraya çekildi. ...

“Şimdi muhasebe vaktidir” başlıklı yazımdan cımbızla çekilen ve en fenası bağlamından kopartılan “aile partisi” lafım karanlık oda mensuplarınca yanlış bir mecraya çekildi.

Beni aklı sıra Cumhurbaşkanımızı eleştiren bir konuma yerleştirmek isteyen o karanlık güruh bilsin ki benden asla Cumhurbaşkanımızı eleştirecek ve yaralayacak sözler çıkmaz.

Hele hele Reis’imizi kamuoyu karşısında veya kurulduğumuz gazete köşelerinde ima yollu dahi olsa eleştirmek benim açımdan asla söz konusu olamaz.

Bu benim ne dava anlayışımla bağdaşır ne de lidere sadakat anlayışımla.

Ben söyleyecek bir sözüm varsa liderime iletebilecek konumda biriyim. En önemlisi liderim bir konuda karar vermişse itaat etmek gerektiğine inanan biriyim. Kim nasıl anlarsa anlasın ve ne derse desin hiç umurumda değil.

Benim durduğum yer nettir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 1.881 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.365 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 300 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.194 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar