Tabanı kahreden CHP neyi paylaşamıyor?..

Memleket AKP'nin sosyo ekonomik çıkmazlarında debelenirken şu CHP'yi yazmayalım diyoruz ama muhalefeti yönetenler zaten öfkeli olan tabanı partiden uzaklaştırmak ve seçmenin enerjisini tamamen kırmak için her şeyi...

Memleket AKP'nin sosyo ekonomik çıkmazlarında debelenirken şu CHP'yi yazmayalım diyoruz ama muhalefeti yönetenler zaten öfkeli olan tabanı partiden uzaklaştırmak ve seçmenin enerjisini tamamen kırmak için her şeyi yapıyorlar!!!

CHP'nin nerede etkili, nerede zayıf olduğu yıllardır belliyken, Türkiye'nin en önemli kentlerinde halen belediye başkan adaylarının açıklanmaması nasıl bir hesaplaşmanın sonucudur acaba?..

İstanbul'da büyükşehir adayını tanıtan CHP, ilçelerde nasıl bir beklenti içinde ki, halen adayları açıklayamadı?..

İstanbul'daki 39 belediyenin ancak üçte birinde etkili olan bir parti hangi büyük projeleri (!) müjdeleyecek ki, milletin enerjisini tüketme pahasına bekliyor ha bekliyor?..

Ne kilitliyor CHP'yi İstanbul'da; MYK üyelerinin "benim adamım başkan olsun" mücadelesi mi, ahbap çavuş ilişkileri mi, yoksa partiyi yıprattıkları için kesinlikle aday olmaması gereken "şaibeli" isimlere yönelik yoğun tepkiler mi?..

Şişli Belediyesi'nin 500 milyon dolarlık binalarını kendi kurduğu özel okula aktardığı için yargılanan Mustafa Sarıgül mü, "yolsuz"luktan görevden atılan Battal İlgezdi mi, yoksa Bulgaristan'da "kumar" masasında yakalanan ve "kumar parasını nereden getirdi"ğini açıklayamayan Bülent Kerimoğlu'nun kuşkulu (!) ilişkileri yüzünden mi bu kaos?..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'yi sarsan "asıl" gaflet!.. 01 Şubat 2021 | 799 Okunma Marketlere protesto çağrısı... 31 Ocak 2021 | 642 Okunma Vurgun büyük, ceza küçük!.. 30 Ocak 2021 | 223 Okunma Urfa, Ankara, infaz!.. 29 Ocak 2021 | 572 Okunma Katilini tarif eden kurban!.. 25 Ocak 2021 | 167 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar