İşgalciliğin son planı!..

"Gerçekten Türkiye bir felakete götürülüyor mu, götürülmüyor mu?.. Son aktüel olaylar münasebetiyle dış mihraklar Arz-ı Mev'ud'u alıp İsrail'e bağlamak için başladıkları planları şimdi Suriye'yi hedef alıp yeni adımlarla devam ettirme arzusu içindedirler.

 Kısa bir süre önce ABD Temsilciler Meclisi, Suriye'yi Cezalandırma Yasasını 4'e karşı 398 oyla kabul etmiştir. Suriye'nin derhal işgal edilmesini istemişlerdir.

Irak'ın işgali için ortaya atılan uydurma bahaneler şimdi Suriye için uydurulmaktadır... Asıl maksat büyük İsrail'in kurulmasıdır. Asıl maksat ya öleceksiniz ya teslim olacaksınız kararının uygulanmasından ibarettir. Afganistan ve Irak'tan sonra Suriye ile sınırlı kalmayacak... Suudi Arabistan, Mısır ve Türkiye... Asıl hedef Türkiye'dir."

Yukarıdaki satırlar Necmettin Erbakan'ın, 2003 yılında, Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı'nda düzenlediği haftalık basın toplantısındaki konuşmasından alındı...

Bu konuşmadan 8 yıl sonra emperyalizmin kışkırtmasıyla Suriye'de iç savaş başlatıldı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'yi sarsan "asıl" gaflet!.. 01 Şubat 2021 | 801 Okunma Marketlere protesto çağrısı... 31 Ocak 2021 | 643 Okunma Vurgun büyük, ceza küçük!.. 30 Ocak 2021 | 223 Okunma Urfa, Ankara, infaz!.. 29 Ocak 2021 | 575 Okunma Katilini tarif eden kurban!.. 25 Ocak 2021 | 168 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar