Halk düşmanlığının son hilesi!..

Sosyal medyada yayılan bazı bilgiler gerçekten dehşet verici... Hem de tüm toplum için..."Zam", enflasyon, fırsatçılık, karaborsacılık ve stokçuluktan yakınan bir yazı değil bu...Bunların hepsini meslek...

Sosyal medyada yayılan bazı bilgiler gerçekten dehşet verici... Hem de tüm toplum için...

"Zam", enflasyon, fırsatçılık, karaborsacılık ve stokçuluktan yakınan bir yazı değil bu...

Bunların hepsini meslek edinen zavallıların "hilecili"kte işin suyunu iyice çıkarmalarının utanç verici ve mide bulandırıcı bir tablosudur son rezalet!..

Cumhurbaşkanı ve maliye bakanı, suni fiyat artışı ve stokçuların fırsatçılarla iş birliği yaparak milletin kanını emmesine istedikleri kadar isyan eder gibi görünsünler de, madalyonun diğer yüzünde "zam"dan daha beter bir ahlak hastalığı var ki, toplumun sadece cebini değil, sağlığını da kemirdikçe kemiriyor!..

Çinlilerin "tavuk olmadan yumurta" üretmesine gülmeyin sakın!.. Daha beteri de var ülkemizde!..

Bu memlekette "arı olmadan bal" üretilen merdiven altı tezgahlarında, 5 kilo balı, üstelik -saat ya da yüzük hediyesi ile birlikte- 100 liraya pazarlayanlara nasıl uzun süre göz yumulduysa, toplum sağlığını tehdit eden diğer sahte gıdalara da öylesine ses çıkartılmıyor artık!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'yi sarsan "asıl" gaflet!.. 01 Şubat 2021 | 801 Okunma Marketlere protesto çağrısı... 31 Ocak 2021 | 643 Okunma Vurgun büyük, ceza küçük!.. 30 Ocak 2021 | 223 Okunma Urfa, Ankara, infaz!.. 29 Ocak 2021 | 575 Okunma Katilini tarif eden kurban!.. 25 Ocak 2021 | 168 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar