FETÖ sistemi hortluyor mu?..

Nedense ayakkabıyla girilemiyor oraya!.. Terlik ya da çorapla geziyor içeridekiler!.. Tesettürlü çalışanlar, medrese havasında bir yer ya da sanki bir Kuran kursu binası gibi orası!.. Pansiyonlu değil ama nedense yatakhanesi bile...

Nedense ayakkabıyla girilemiyor oraya!.. Terlik ya da çorapla geziyor içeridekiler!..

Tesettürlü çalışanlar, medrese havasında bir yer ya da sanki bir Kuran kursu binası gibi orası!..

Pansiyonlu değil ama nedense yatakhanesi bile var!.. Kadın-kız ayrımı yokken, yalnızca erkeklere ayrılmış orası!.. “Abi”,“belletmen” vs. her şey, tıpkı malumun ilanı gibi!!!

Üstelik bu “resmi” bina yasaların tam aksine, cuma günleri nedense kapalı tutuluyor!.. Tıpkı şeriatla yönetilen ülkelerdeki gibi çalışma takvimi ve mesai sistemi de değiştirilmiş orada!!!

Belli ki birileri devleti takmadan kendi kurallarını ve yasalarını uyguluyor ve kimse oranın başındakilerin kimlerle bağlantılı oduğunu, hangi grubu (!) taklit ettiğini de sorgulamıyor!..

Neresi peki, yasalara uyulmayan bu başıboşluklar mekanı?.. Bir tarikat yuvası mı, cemaat hücresi mi, cami ya da medrese mi orası?..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'yi sarsan "asıl" gaflet!.. 01 Şubat 2021 | 803 Okunma Marketlere protesto çağrısı... 31 Ocak 2021 | 643 Okunma Vurgun büyük, ceza küçük!.. 30 Ocak 2021 | 223 Okunma Urfa, Ankara, infaz!.. 29 Ocak 2021 | 579 Okunma Katilini tarif eden kurban!.. 25 Ocak 2021 | 170 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar