Kim inanır FETÖ kavgasına?

“Çiçeği burnunda Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş daha çok tartışılmaya devam edecek. Evet, Erbaş FETÖ’nün en önemli platformlarından biri olan KADİP/Kültürlerarası...

“Çiçeği burnunda Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş daha çok tartışılmaya devam edecek. Evet, Erbaş FETÖ’nün en önemli platformlarından biri olan KADİP/Kültürlerarası Diyalog Platformunun yönetim kurulu üyesiydi. Evet, FETÖ’nün Abant Toplantıları’nın müdavimleri arasındaydı. Evet, Erbaş FETÖ’nün kapatılan Kimse Yok Mu Derneği’nin etkinliklerinde vitrine çıkıyor, onlar için gönül erleri diyordu.”

Odatv’de yukarıdaki satırları yazan Barış Terkoğlu, “Keşke sadece bu kadar olsaydı” demiş ve Diyanet İşleri Başkanlığına getirilen Ali Erbaş’ın 15 Temmuz darbesinin kilit ismi Adil Öksüz’e Sakarya Üniversitesi’nde “doktor”

ünvanı veren komisyonun içinde olduğunu da kanıtlamış...

Hani şu dekanları FETÖ’den firari olan, örgütün önemli bir karargahı haline getirilen Sakarya Üniversitesivar ya, işte darbenin kilit ismine orada verilmiş bu tartışalı ünvan!..

Odatv, Erbaş’ın cemaatle muhabbetini belgeleriyle bir güzel ortaya sermiş ama geride çok önemli sorular da duruyor...

Söyler misiniz; kamuda 200 binden fazla insanı FETÖ’cü diye tasfiye eden AKP iktidarı, Ali Erbaş gibi tartışmalı bir ismi nasıl olur da Diyanet İşleri Başkanlığı gibi onbinlerce personeli ve milyarlarca liralık bütçesi olan bir kurumun başına getirebilir?..

ŞOK EDEN ATAMA!..

Açık ve net sormak lazım; Cemaatin dernekleri ve Adil Öksüz gibi ileri gelenleriyle bu kadar sıkı fıkı olduğu yazılan bir zatın Diyanet’in başınagetirilmesi nasıl bir iştir?..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'yi sarsan "asıl" gaflet!.. 01 Şubat 2021 | 801 Okunma Marketlere protesto çağrısı... 31 Ocak 2021 | 643 Okunma Vurgun büyük, ceza küçük!.. 30 Ocak 2021 | 223 Okunma Urfa, Ankara, infaz!.. 29 Ocak 2021 | 574 Okunma Katilini tarif eden kurban!.. 25 Ocak 2021 | 168 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar