Yoksa Beren’i rehin mi aldılar?

Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanmıyor. Ama pek birlikte oldukları da söylenemez. Mesela ikisi ortak açıklama yapıyor, boşanmanın söz konusu olmadığını söylüyor...

Birkaç gün sonra Beren Saat, bir kazada kaybettiği eski sevgilisi Efe Güray ile birlikte çekilmiş fotoğrafını Instagram’a koyup altına da kalp işareti yapıyor.

Boşanma söylentileri ortaya çıktıktan sonra kulağıma gelen bazı duyumlar vardı. Beren Saat’in boşanmayı çok istediği ama Kenan Doğulu’nun onu vazgeçirmek için çok uğraştığı yolundaydı bu duyumlar.

Anlaşılan gerçekmiş. Son paylaşım gösteriyor ki; Beren Saat bu evlilikten tamamen vazgeçmiş. Çünkü aslında hiç kimse eşinin ya da sevgilisinin ölmüş bile olsa eski sevgilisiyle çekilmiş fotoğrafını paylaşmasını kabul edemez. Beren Saat de bu paylaşımlarla Kenan Doğulu’nun evliliği sürdürme ısrarından vazgeçmesini istiyor.

İyi de Kenan’ın gururunu ayaklar altına almak da neyin nesi? İnsana da derler ki “Ayrılacaksan ayrıl kardeşim, nedir bu imalı imalı paylaşımlar?

Aslında bu konuyla ilgili en güzel yorumu yazar arkadaşım Arzum Uzun şu tweet ile yaptı: “Beren sen de zorla tutuluyorsan 2 kere göz kırp. Uzatma.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar