Yeşilçam filmi gibi

Yeşilçam filmlerinin bir klişesi vardır. Başrol oyuncusu erkek, rol gereği gazinoda şarkıcılık yapan başrol oyuncusu kadınla sevgili olur ve ardından şu cümleyi söyler: “Bundan sonra sahnelere...

Yeşilçam filmlerinin bir klişesi vardır. Başrol oyuncusu erkek, rol gereği gazinoda şarkıcılık yapan başrol oyuncusu kadınla sevgili olur ve ardından şu cümleyi söyler: “Bundan sonra sahnelere çıkmayacaksın. Evinin kadını, çocuklarının anası olacaksın.” Bu senaryonun bir benzerini şu anda Hadise ile Survivor’dan tanıdığımız İlayda Şeker yaşıyor. Hadise, Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladıktan sonra sahneye sanki yas tutuyormuş gibi çıkmaya başladı.

Bu aşktan önce mayoyla sahneye çıkan, Beyonce ile karşılaştırılan, hatta bazı kıyafetleriyle ondan bile cesur bulunan Hadise, simsiyah bir tulumla sahne alıyor artık. Söylenenlere göre, daha ‘usturuplu kıyafetler’ giymesini sevgilisi istemiş. İlayda Şeker de, Survivor’da tanışıp aşk yaşamaya başladığı yağlı güreş başpehlivanı İsmail Balaban’ın isteği üzerine Instagram’daki yüzlerce fotoğrafını kaldırmış.

Balaban fotoğrafları biraz açık bulmuş. İyi de arkadaş, siz bu kadınları öyle beğenmediniz mi? Öyle sevmediniz mi? Bu değiştirme uğraşı neden? Beğendiğiniz kadını değiştirip başka bir kimliğe büründürünce mutlu olmayacaksınız. Onun size en çekici gelen yanını öldürünce, artık aşık olduğunuz kadın olmayacak. Sıradanlaştırdığınız o insan bir süre sonra size çekici gelmeyecek.

Değişmesini istediğiniz kadından sıkılacaksınız. Sonra bir sebepten ayrılacaksınız ve artık eski olan sevgilinizin değiştirmeden önceki haline benzeyen başka bir kadın bulacaksınız. İlişkiler dünyasında bu kural hiç değişmedi, değişmeyecek. Erkeklik egonuzu kabartmak için yaptığınız bu uygulama ilişkinize zarar verecek.

SON TAVİZ OLMAYACAK

Kadınlar tarafında ise durum daha vahim. Her şey ufak bir tavizle başlıyor. Ardından bir sonraki aşama geliyor. İsmail Balaban sevgilisinden önce fotoğrafları kaldırmasını istemiş ya, artık kimleri takip edeceğine ya da kimlerin İlayda Şeker’i takip edeceğine karar verecek. İlayda Şeker’in kişisel bir alanı olan sosyal medya hesabını, Balaban yönetecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 356 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 162 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 195 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 842 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 372 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar